„ČUO SAM DA JE POKVAREN!“ Završio se rijaliti, pa voditelj obelodanio ŠTA ZAISTA MISLI O ZADRUGARU!

od strane | jun 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Darko Tanasijević, kao voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“, nije mogao da iznosi mišljenje o učesnicima ovog TV formata dok je isti trajao, ali sada, kada je gotov, konačno može da ispriča sve što mu leži na duši.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Pa, nisam imao favorita u smislu da neću da kažem, nego nisam imao favorita da navijam za nekog i da navijam da neko pobedi. To generalno ne bi ni trebalo da imam pošto sam voditelj. Imam ljude koji su mi simpatični, koji su mi postali interesantni. To su, neću reći autsajderi nego neki ljudi koji u narodu nemaju toliko veliku pažnju kao što imaju ove vodeće osobe – izjavio je Darko za Scandal.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Na primer, meni je jako bila simpatična Slađa Poršelina, ona mi je bila hit jer je uvek imala zanimljiva izlaganja i uvek je znala da izvali nešto i da se svi nasmejemo i nije je bilo briga za komentare drugih ljudi. Uvek je bila pozitivna i nasmejana. Takođe Palčica, kakva god bila, ona je meni bila interesantna, zato što je onako bukvalno otrov u malim bočicama – dodao je Tanasijević.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Neko ko je mene lično iznenadio i o kome sam možda imao neke predrasude ranije zbog slike u medijima koju je imao u prošlom životu jeste Ivan Marinković. Nikad ga nisam gledao u rijalitiju osim u „Farmi“, ali to je bilo pre šest-sedam godina. U nekim drugim formatima ga nisam pratio, njega je bio glas da je opasan, da je pokvaren, da je ovakav i onakav, kao zeznuti rijaliti igrač, ali on me je baš pozitivno iznenadio – iskren je voditelj.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mislim da je sjajan lik u smislu vrlo je odgovoran, predan, vrlo pametan, i kad god treba da prokomentariše neku situaciju da izanalizira ozbiljno on to radi baš onako što se kaže bez dlake na jeziku. Sa druge strane, dopada mi se njegov način zezancije, ima dobar smisao za humor i oštrouman je, što se kaže brzopotezan, dobro mu radi mozak, tako da mi je on privukao pažnju – zaključio je Darko.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs