ČIME JE Anđela OMAĐIJALA Zvezdana? Kuma Kačavenda rešila misteriju!

od strane | apr 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, jedan je od najvernijih komentatora šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Milena Kačavenda i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Red/TV Pink) • RED TV, Tv Pink / screenshot

Osim što redovno iznosi javnosti nepoznate detalje Aninog života pre odlaska na imanje u Šimanovcima, pri čemu ne zaobilazi ni zadrugara Zvezdana Slavnića, njegovog oca Zorana Slavnića Moku, nekadašnjeg košarkaša, i majku Slavku Slavnić, Milena se sada obrušila i na Anđelu Đuričić, ljubavnicu nekadašnjeg robijaša.

Naime, Kačavenda se, odgovarajući na pitanja novinara, našalila na račun crne magije, što je večita tema među zadrugarima, te tako u ovoj sezoni mnogi tvrde da je Anđela navodno „bacila čini“ na Zvezdana.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

Na pitanje čime je Đuričićeva omađijala Slavnića, „kuma nacionale“ je spremno za „Republiku“ odgovorila:

– Anđela je zamađijala Zvezdana onim crnim ajlajnerom, ne znam kako ga onako dobro izvlači. Ja ću lično da se prijavim na iscrtavanje. U deset ujutru ima savršeno iscrtan.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsećanja radi, Milena je nedavno postala zvezda jednog muzičkog spota, što je ujedno predstavilo njen povratak u svet modelinga nakon uspešne karijere koju je na tom polju imala tokom devedesetih godina prošlog veka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs