„Čim izađe POLOMIĆE GA“ Ivanu Marinkoviću se NE PIŠE lepo kad napusti Elitu, stižu PRETNJE sa svih strana

od strane | mar 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Marija Kulić zgrožena je ponašanjem Ivana Marinkovića u aktuelnoj sezoni „Elite“, naročito provokacijama koje upućuje njenoj ćerki Miljani Kulić.

ivan marinković • youtube

Kako je ispričala u razgovoru za Pink, Ivan u rijalitiju nema svoju svrhu, te mu je jedino ostalo da bude provokator.

Marija Kulić i Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Milan Ilić)

– Govno jedno smrdljivo, kad on nije umro od ciroze jetre, neću ni ja. Trenutno nemam bolest koja bi me dovela tako brzo do smrti. On je đubre neotesano, smrad jedan težak. Pišu mi ljudi na Instagramu da čekaju da izađe da ga polome, i njega i smrdlju skraćenog (Bebicu).

Na pitanje kako komentariše Ivanove najave da će se posle rijalitija aktivirati po pitanju starateljstva nad sinom Željkom, kojeg je dobio sa Miljanom, njena majka Marija kaže:

Nenad Macanović Bebica, Ivan Marinković, Miljana i Marija Kulić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić/Pink.rs)

– Nema ništa od toga, samo Miljanu nervira, provocira, jer zna da joj je to najbolnija tačka. On je čovek bez empatije, osećaj za dete nema, niti će ga ikada stvoriti u životu. Samoživ je, nema osećaj ni za jednim, ni za drugim detetom. Folira se tamo:“Beko moja“, hoće da pokaže da je mnogo fin, a ološ je težak. Žao mi je što sam mu prošle godine pružila šansu da se zbliži sa Željkom, ali da nisam, ne bih bila načisto sa sobom. Jesam, dokazao je po stoti put da je g*vno i to je to. Da sam ove sezone tamo, Željko bi morao da bude sa mnom, a Ivanu ne bih dala ni da priviri! On i Jelena su ušli u rijaliti četiri dana pre Nove godine, nije se setio Željku paketić da pošaljen. Zna da ide tamo gde će da ga pitaju nešto o tome, a on ništa… Mene bi bilo sramota, pa i od naroda.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs