Čestitamo! Ženi se bivši bubnjar Yu grupe! Dobrostojeća gazdarica je osvojila srce Slobodana Jurišića Jure!

od strane | jun 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Bivšem bubnjaru „Ju grupe“ Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno pokazao svima da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se potpuno preokrenuo.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Instagram) • Instagram

Osim toga što je sa Verom, gazdaricom kuće od 200 kvadrata u Banatskom Despotovcu, stupio u ljubavnu vezu, Slobodan uskoro planira da sa njom uplovi i u bračne vode.

– Jura je kao tinejdžer. Dobrostojeća gazdarica kuće Vera je „odlepila“ za njim i ispunjava mu sve želje. Dala mu je i automobil i džeparac. Oni žele da svoju ljubav podignu na viši nivo i pitanje je trenutka kad će to učiniti. Ne razdvajaju se ni na sekund. Jura se svima hvali da mu je ona dala šansu za novi život i da će joj biti večito zahvalan. Baš uživaju oboje – ispričao je izvor za „Kurir„.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

Slobodan nije hteo da kaže kad staje na „ludi kamen“, ali je ispričao da je njegova nova izabranica najdivnija žena na svetu.

– Vera je bila kafanska pevačica dvadesetak godina. Onda je s pevanjem prestala pre šest godina. Moja Vera ima dva sina i tri unuka, prodala je stan u Beogradu i doselila se u Zrenjanin. Jako je pobožna i svakog dana se molila Bogu da upozna nekog poput mene. Bila je sama 20 godina, a plaši se da bude sama u ovolikoj kući. Učinila mi se kao neka najdivnija osoba, i to samo po glasu. Ona je jedna divna žena – rekao je Jura.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

Kako se ranije pisalo, Slobodan se već na sva usta hvali da uživa u ljubavi s novom partnerkom.

– Pre nekoliko dana u Zemunu su se sastali mnogi muzičari koji su svirali kako bi finansijski pomogli Juri. Tu su bili prisutni i Žika i Dragi iz „Ju grupe“ i donirali su mu određeni iznos na račun. I sam Jura se tu pojavio s nekim prijateljima. Prvo što je rekao kad je video članove svoje stare grupe bilo je da mu je drago što ih vidi, ali ih je i pozvao da dođu u Banatski Despotovac kako bi ih upoznao sa svojom novom devojkom, kod koje i živi već neko vreme. Oni su se malo zbunili, ali im je bilo drago kad se pohvalio da sad lepo živi, da ima auto i da je loš period sad iza njega – rekao je tad izvor.

Slobodan Jurišić Jura (Foto: Ringier/Danica Božović)

Ko je, sa druge strane, Vera kojom se ženi Slobodan Jurišić Jura pogledajte u odvojenom tekstu: Evo ko je Vera koja je izvukla bivšeg bubnjara Yu grupe iz bede: „Sad imam 3.000 evra, a pre sam imao 2.000 dinara!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs