Čestitamo! UDAJE SE Slađa Lazić! Upecala OPASNOG MOMKA!

od strane | jul 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Nekadašnja zadrugarka Slađa Lazić, koja je javnosti poznata po ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, već je u novoj vezi, a kako kaže, uskoro planira i svadbu.

Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Iako je prošlo samo mesec dana od njenog napuštanja „Zadruge“, Lazićeva je stavila tačku na svoj odnos sa Zolom, ušla u novu vezu, a koja je, kako tvrdi, veoma ozbiljna i puna ljubavi.

Slađa je otkrila da se radi o opasnom momku, kao i nije odolela dobroti i pažnji kojom je njen novi partner obasipa, zbog čega već planira i da stane na ludi kamen i obeća mu večnu ljubav:

Slađa Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek… Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega – potvrdila je Lazićeva, prenosi Alo.

Takođe, postoje spekulacije da Lazićeva ulazi i u novu ezonu rijalitija, u „Zadrugu 7 Elita“, a da li planira venčanje pre ili posle rijalitija, nije želela da otkrije široj javnosti.

Slađa Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Slađa je isticala da joj je jedna od najboljih prijateljica starleta Tijana Ajfon, da se znaju godinama i da joj je upravo ona bila najvećia podrška kada je ulazila u „Zadrugu 6“, kada ju je javnost i upozala.

Kako Slađa Lazić izgleda u kupaćem pogledajte u odvojenom tekstu: “NAJBOLJA SI KAD SE SKINEŠ“ Ogromna zadnjica i tanga gaćice ZADRUGARKE pomamile muški rod na Instagramu (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs