Čestitamo! Tamara Dragičević je trudna! Petar Benčina i ona čekaju treće dete!

od strane | feb 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Glumica Tamara Dragičević je ponovo u drugom stanju.

Tamara Dragičević i Petar Benčina (Foto: Ringier/Goran Srdanov) • Goran Srdanov / Ringier

Prema saznanjima portala „Journal.rs“, Tamara i njen suprug Petar Benčina čekaju treće dete.

Podsetimo, Dragičevićeva i Petar su se venčali 2016. godine, a krajem iste su dobili ćerku Stašu. Godine 2019. dobili su sina kom su nadenuli ime Lazar.

Tamara Dragičević (Foto: Ringier/Đorđe Kojadinović)

Glumac Petar Benčina i glumica Tamara Dragičević već su 11 godina u srećnoj ljubavi, a od toga poslednjih osam uživaju u braku i porodičnom životu koji su stvorili.

Ipak, njihov život nije baš tipičan, s obzirom na to da oboje imaju neuobičajno radno vreme, celodnevna snimanja i noćne prestave, te je ponekada jako teško naći vremena za miran porodičan život.

Tamara Dragičević (Foto: Ringier/Zoran Lončarević)

– Pa, teško je sve uklopiti, sada sam malo relaksiraniji, pa sam uspeo, ali inače to je dosta teško – rekao je Benčina o usklađivanju zajedničkih obaveza i dodao da kada je posao u pitanju pokušavaju uvel događaje da posete zajedno:

– Kada je posao u pitanju idemo zajedno, vodimo računa kada ko šta može, da li može, ali to nekako ide samo od sebe.

Tamara Dragičević (Foto: Screenshot TV Hona)

Jednom prilikom glumac je i sam ispričao da nekada ne mogu baš sve obaveze sami da ogrganizuju pa da im u pomoć uskače i “baka servis”.

– Imamo pomoć i moje i Tamarine mame, dosta nam znače s klincima. Tu su i moje sestre i njena sestra. Obe naše porodice su velike i to je zapravo jedna velika zajednička porodica i uvek je zanimljivo.

Tamara Dragičević (Foto: Screenshot RTS)

Ali, to je uglavnom pomoć kada su oboje angažovani oko posla jer, kako Petar kaže, nije baš raspoložen da se sa Tamarom švrćka po gradu i obilazi radnje te izbegava da ide sa suprugom u šoping.

– Pa da, ne idemo zajedno u šoping…

Tamara Dragičević je, sa druge strane, nedavno doživela situaciju zbog koje je reagovao MUP, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: MUP REAGOVAO zbog Tamare Dragičević! Evo SVIH DETALJA!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs