Čestitamo! Selma Čavkić, Ružica Čavić Tomićević i Sašo Bašeski su odneli pobedu u šouu Nikad nije kasno!

od strane | jun 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pobedu u ovogodišnjem finalu muzičkog talent šou-programa „Nikad nije kasno“ odnela Selma Čavkić.

Nikad nije kasno (Foto: Screenshot TV Prva) • TV Prva / screenshot

Selma je prvi pobednik ovog šoua, i to na osnovu Fejsbuk glasanja, i to sa 23,8 posto glasova publike, odnosno 4.927 glasova.

Selma Čavkić ima 43 godine i rođena je 18. aprila 1980. godine u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina. Sa 16 upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. Danas su u braku 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15 godina i unuku koju je dobila u 37. godini. Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i majka pevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji „Nikad nije kasno“. Selma uglavnom peva narodnu muziku, ali voli sve ostale muzičke žanrove. Najviše je pevala pesme Dragane Mirković za koje svi kažu da joj najbolje pristaju. Mnoge estradne zvezde kada su je čule na Grandovoj sceni pokazale su žal što takmičarka nije ranije počela da se bavi pevanjem, a jednom prilikom za Grand je otkrila da li se dešavalo da „izgori splav“ gde nastupa.

– Nije baš goreo, ali bila je uvek dobra atmosfera i većina naroda traži da pevam ovako po zabavama, tako da me nisu iznenadili tu – istakla je Selma.

Selma Čavkić (Foto: Screenshot TV Prva)

Drugi pobednik „Nikad nije kasno“ je Sašo Bašeski koji je osvojio najviše SMS glasova. Za Makedonca je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova.

Još kao dečak, Sašo Bašeski (54) iz Prilepa govorio je da će jednoga dana biti pevač, a ta želja mu se ostvarila pre trideset godina kada se latio mikrofona i počeo da nastupa sa svojim bratom Dejanom kao bend „Duo Bašeski“. Iako nikada nije zagazio profesionalno u muzičke vode, jer kako kaže privlačila ga je muzika, a ne estrada, danas je jedan od miljenika milionskog auditorijuma.

-Još u osnovnoj školi sam se izdvajao po dobrom sluhu i bio sam odličan na časovima muzike. Otac me je nagovorio da sviram bas gitaru, a ja je u životu nisam video. Kasnije, kada sam počeo da radim, od svoje plate kupio sam bas gitar i počeo da sviram. Uporedo sa tim sam radio i kao pevač, a potom kasnije nastavio kao solista- ispričao je Sašo za Grand.

Pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“ ostvario je gotovo sve životne želje, osim jedne, da nađe onu pravu i oženi se.

– Prijavio sam se po nagovoru brata, kolega i svih koji me poznaju. Ja nikako nisam hteo i na kraju sam se složio i pristao po nagovoru mojih bratanaca, dece mog brata– rekao je Bašeski tvrdeći da je doneo jednu od najboljih odluka, a potom dodao:

– Ne moram ja da pobedim, ne gledam ovo kao takmičenje. Voleo bih da me ljudi čuju, da sam mlađi iskoristio bih sve prilike koje su mi se u ono vreme pružile, a možda bih iskoristio i priliku za ženidbu (smeh)!

Sašo Bašeski (Foto: Screenshot TV Prva)

Pobednik stručnog žirija je Ružica Čavić Tomićević!

Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti. Ružica je rođena je na Manjači, odrasla je u Novom Sadu, a već godinama živi u Čačku. Pošto nije završila fakultet, osećala je da treba da ostavi trag u muzici koja joj je oduvek bila velika ljubav zbog čega je 2000. godine objavila solo album. Karijeru je započela u bendu „Nemoguće vruće“, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom. Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala brojne nagrade, a među pesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem „Nikad ne reci uskoro“ kao i pesma „Sve ja to poštujem“, koja je bila veliki hit. Ružica je rođena je na Manjači, odrasla je u Novom Sadu, a već godinama živi u Čačku.

Ružica Čavkić Tomićević (Foto: Screenshot TV Prva)

Večeras se održalo finale muzičkog talent šou-programa „Nikad nije kasno“, a finalisti su se borili za prvo mesto i titulu pobednika.

Ove godine 12 takmičara se plasiralo u finale ovog šoua, a prvo mesto je zavisilo od stručnog žirija, SMS glasova publike, kao i od Fejsbuk glasača.

Finalisti šoua „Nikad nije kasno“ koji su se borili za pobedu su: Nevenka Vukosav Nena, Arman Morankić, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Ivana Đorđević, Miloš Radić, Ružica Čavić, Sašo Bašeski, Srđan Stefanović Srle, Sabina Kasumović i Miroslav Mišić i Muharem Hamzakadić.

Voditeljka ovog šoua Dragana Katić je ispričala kako se takmičari ponašaju kada se kamere ugase.

– Vidim ih u šminkernici dok se spremaju i uživam gledajući koliko se oni raduju tim tek stečenim poznanstvima, na koji način funkcionišu, kako se dogovaraju… Tu negde i vidiš da ova emisija ima divnu toplu ljudsku misiju, i da prosto vraća na neke stvari koje smo mi u poodmaklim godinama možda i zaboravili. Ali oni između sebe na neki savršen način hendluju ta svoja poznanstva, druženja, i gledam ih, kao neki devojčurci su, tinejdžeri koji su se našli – ispričala je Dragana za „Grand“.

Nikad nije kasno (Foto: Screenshot TV Prva)

Potresnu životnu priču jednog učesnika ovog šoua, sa druge strane, pročitajte u odvojenom tekstu: Učesnik takmičenja „Nikad nije kasno“ otkrio šta se desilo njegovom TROGODIŠNJEM SINU – prisutni brisali suze!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs