Čestitamo! Porodila se Kristina Spalević! Kristijan Golubović se odmah oglasio: „Dobio sam sina!“

od strane | feb 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević porodila se i donela drugog sina na svet.

Kristina Spalević (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Kristina i njen partner Kristijan Golubović sinu su nadenuli ime Kiril.

– Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fantastično, sve je hvala Bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući – istakao je Golubović za „Alo“.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Tačno je, svakog trenutka čekam da mi jave iz bolnice da se porodila. Uzbuđen sam, imam tremu iako sam ovo prošao već nekoliko puta. Ovo mi je četvrto dete, a treći sin, naslednik. Već smo odlučili, stiže nam Kiril. Divno ime, to smo Kristina i ja zajedno želeli – izjavio je ranije u toku dana Golubović za „Telegraf“.

– Ima posebno značenje, Kristina i ja smo želeli da se zove Kirilo, po svešteniku koji je krstio Konstantina Velikog. Pukom slučajnošću naš prvi sin se zove Konstantin, to za nas ima poseban značaj – dodao je nekadašnji zadrugar.

Inače, Kristijan Golubović je tik pred rođenje sina promenio imidž, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Drastična promena imidža pred dolazak sina na svet: Kristijan Golubović zapanjio izdanjem u porodilištu! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs