Čestitamo! Oženio se Miloš Vuksanović! Evo kako izgleda njegova prelepa supruga! (Foto+Video)

od strane | jun 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Gitarista Leksington benda Miloš Vuksanović i njegova izabranica Andrea Raičević će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav i vernost.

Andrea Raičević i Miloš Vuksanović (Foto: Instagram) • Instagram

Naime, prelepa Raičevićeva je blistala u zanimljivoj venčanici sa korsetom.

Na jednom ramenu je imala i veliku belu mašnu, dok je kosu svezana u punđu, a imala je i veo do poda.

Mladoženja se odlučio za elegantno crno odelo sa leptir mašnom.

Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, dok su ih gosti snimali.

Miloš Vuksanović (Foto: Ringier)

Inače, nedavno je Miloš za „PulsOnline.rs“ otkrio i da pored muzike ima novu strast, a to je ljubav prema pravljenju pice što dokazuje i činjenica da se u drugom delu studija nalazi peć.

– Već je napravljen taj neki brend. To je napuljsko testo, koje najmanje goji. Često se šale Napuljci: ”Možeš da ideš na fudbal ili basket posle nje”. Neće biti problem ni ovima što ide leto, to je najveći problem meni jer moram da probam svaki put kad pravim – kroz smeh kaže Miloš koji planira da drugi deo studija, koji je u procesu nastanka, bude opušten. Studio će imati veliki šank, pica ćošak ali i peć koja će biti manja od ove jer poznati gitarista planira otvaranje picerije.

Miloš Vuksanović (Foto: Ringier)

Miloš Vuksanović nam je, sa druge strane, nedavno pokazao svoj dom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Popularni muzičar nam je otvorio vrata svog privremenog doma! A, onda smo primetili jedan detalj u kuhinji!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs