Čestitamo! Nenad Aleksić Ša i Vanja imaju VELIKI POVOD ZA SLAVLJE!

od strane | jul 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Reper Nenad Aleksić Ša pre tri meseca stao je na „ludi kamen“ sa tiktokerkom Vanjom Aleksić.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nenad i njegova izabranica će sledeće nedelje napraviti veliku svadbu za sve najbliže prijatelje i porodicu, što je otkrio Marko Đedović.

Marko je, naime, naveo da je sve odavno zakazano.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ša je kod Matore i Anite na venčanju bio sa svojom suprugom. Njima je 20. jula svadba i biće u Kraljevu! – otkrio je Đedović za „Kurir“, pa nastavio:

– Vidi, ja sam rešio da idem po svadbama, jer mi je dosta više da gledam užasne stvari i da slušam o njima, da čitam po portalima o strašnim stvarima… Naravno, pozvan sam i otići ću. Hoću da posećujem vesela dešavanja i da mamuram tri dana nakon toga. Imam pravo na to!

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Aleksić i Vanja su se, podsetimo, pre dva meseca prvi put pojavili zajedno u emisiji Ognjena Amidžića.

– Ja sam uz nju postao tiktoker, ne mogu da verujem, više nisam muzičar. Upoznali smo se pre dve godine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Rekao sam da sa njom hoću da provedem ceo život i da sutra idemo u opštinu i brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana posle toga obavestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Las Vegas priča. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan posle ne znam koliko godina – govorio je Ša tada.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ja sam njega upoznala pre dve godine, on je skroz propao, bolje da ne pričam – istakla je bila Aleksićka.

– Ja sam se nakon „Zadruge 6“ izvinio i poslao joj poruku: „Ako si ljuta, izvini ako sam pogrešio“, a dobio sam odgovor da nije ljuta. Osvojio sam je – pričao je Nenad.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Zbog čega si ga zavolela? – upitao ju je Amidžić.

– Previše je dobar, pažljiv, poštuje me što je najbitnije. Svaki dan nam je ispunjen i konačno sam srećna – odgovorila je Aleksićka tom prilikom.

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša su se pojavili na svadbi Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović u upečatljivom izdanju, a više fotografija pogledajte u odvojenom tekstu: „NOGA GOLA ZA DODIR ISPOD STOLA!“ Supruga Nenada Aleksića Ša stigla na venčanje Matore i Anite, svi joj gledaju u NAGA LEĐA!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs