Čestitamo! Jelena Tomašević je pobednica festivala Beogradsko proleće sa pesmom „Veruj mi da verujem“!

od strane | apr 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Čuveni festival „Beogradsko proleće“ ove godine se održao u MTS Dvorani, a program se od 20 časova emitovao uživo na „Blic“ televiziji.

Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Pobedu je odnela pevačica Jelena Tomašević, koja je bila presrećna zbog nagrade.

– Tijana Bogićević mi se smejala malopre, nisam znala da je to pobednička nagrada kad sam izašla da je primim… (smeh) Mislila sam da je to jedna od nagrada koja se dodeljuje. Kad su mi rekli da ponovo otpevam pesmu bila sam, onako, iznenađena! – rekla je Tomaševićeva po proglašenju pobednika.

– Ovo je fantastičan festival gde možete da prezentujete pop pesmu na jedan lep način – dodala je pevačica.

Ove godine 19 takmičara se borilo za titulu na prestižnom festivalu: Goca Tržan, Jelena Tomašević, Extra Nena, Vanna, Regina, Milan Bujaković, Tamara Živković, Marija Mirković, Jasna Gospić, Mika Muminović, Danijel Alibabić, Ana Petan, Nemanja Radošević, Dule Lušin, Filarri, Đole Boem, Bojan Marović, Sloba Bajić, Petar Vagner Fantom.

Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Vremeplovom unazad, tačno 63 godine ranije – 17. aprila 1961. godine na sceni Dvorane doma sindikata, današnje MTS Dvorane, počeo je svoj glamurozni život prestižni FESTIVAL ZABAVNE MUZIKE koji je smatra se bio pandan tadašnjem Opatijskom festivalu, kao i Italijanskom festivalu u San Remu. Prestižni Festival tradicionalno se održava treću godinu, nakon obnavljanja u mts Dvorani.

Ne festivalu „Beogradsko proleće 2024“ sreli su se prvi put posle svađe pevačica Goca Tržan i Filip Marinkov Filari, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Možda dobijem i neku ćušku…“ Goca Tržan i Filari ponovo na istom mestu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs