Ćerka Lee Kiš objavila SREĆNE VESTI, usledilo slavlje u domu naše voditeljke

od strane | mar 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Lea Kiš Jokić danas ima veliki povod za svavlje, a radosne vesti podelila je na društvenim mrežama njena ćerka Sara-Mia Jokić.

Lea Kiš Foto: Ringier/Rajko Ristić • Rajko Ristić / Ringier

Naime, Lea danas slavi rođendan, dok je njena naslednica javno uputila čestitku majci na Instagramu.

Lea Kiš proslavlja rođendan

– Srećan rođendan – napisala je Sara uz fotografiju i pesmu.

Podsetimo, Sara je nedavno za Grand otvoreno govorila o poslu, a tada je priznala da je ime poznatih roditelja za nju bila otežavajuća okolnost.

Lea Kiš (Foto: Ringier/Uroš Arsić)

-Smeta mi kada kažu „Ćerka Lee Kiš“, zato što ja nisam ćerka poznate ličnosti koja se u medijima pojavljuje samo i isključivo zbog toga što je ćerka. A nažalost, mnogo je takvih slučajeva pa smo došli do toga da je ćerka, sin ili unuk postala u krajnjem slučaju profesija određenih ljudi. Ja sam pre svega, diplomirani reditelj, neko ko je već deset godina u ulozi voditelja u raznim što tinejdžerskim, što emisijama ozbiljnijeg tipa. Smatram da imam svo pravo da u javnosti budem predstavljena svojim imenom i prezimenom, kao neko ko ima obrazovanje, svoju profesiju i svoje projekte. A naravno u kontekstu mame i ćerke u privatnom smislu, to je nešto čime se ponosim, jer imam apsolutno najbolju mamu na svetu – istakla je voditeljka za Grand.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs