CECI JE OVO BILA ŽIVOTNA ŽELJA: „Nekako sam uvek ZAMIŠLJALA sebe da radim…“

od strane | jun 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

U novoj, 37. epizodi, dokumentarno-igranog show programa „Ceca show“ koja se emitovala 16. juna od 22:00 časova na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imali smo priliku da zavirimo u najnovija dešavanja porodice Ražnatović.

Svetlana Ceca Ražnatović • Blic TV / Ringier

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je u novoj epizodi „Ceca show“ pričala o tome šta bi bilo da nije uplovila u muzičke vode.

Svetlana Ceca Ražnatović

Otkrila je za kameru Blic televizije da bi, kada bi mogla da vrati vreme, studirala psihologiju ili pedagogiju.

Kako Ceca kaže, u tom životnom periodu je psihologija najviše interesovala.

– Ja sam htela, da mi nije krenulo sa muzikom, da studiram psihologiju, To me je privlačilo, pedagogija, psihologija. Nekako sam zamišljala sebe da radim u srednjoj školi. Bilo bi mi zabavno da radim sa tinejdžerima – kaže Ceca.

Ipak, neosporan talenat i emocija u glasu na koju niko ne ostaje imun Cecu su učinili jednom od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu.

– Ostvarila mi se želja da radim drugi posao, ali opet je raditi blisko sa ljudima i uticati na ljudske emocije pozitivno je nešto najlepše. Kroz muziku uticati na ljudsku emociju je nešto najlepše – ispričala je Ceca.

Svetlana Ceca Ražnatović

Ne propustite nove epizode serijala „Ceca show“ na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) i zavirite u život porodice Ražnatović.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs