Ceca POSLALA PISMO U RIJALITI ZADRUGA 7 ELITA: Tajac u Šimanovcima! Zadrugar ustao i pročitao pred svima!

od strane | okt 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je verni pratilac rijaliti šou-programa „Zadruga“, što je pokazala u nekoliko navrata.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Podsećanja radi, Svetlana je tako, tokom trajanja prve sezone ovog TV formata, poslala svoju haljinu Kiji Kockar u znak podrške, u želji da je ona nosi tokom finalne večeri, dok je, tokom šeste sezone, preko voditeljke Dušice Jakovljević poslala pozdrave nekadašnjem košarkašu Zoranu Slavniću Moki, koji je u tom momentu u emisiji bio gost ne bi li pružio podršku sinu Zvezdanu Slavniću.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

Ni trenutno aktuelna sezona „Zadruga 7 Elita“ nije izuzetak, te je tako Ražnatovićka čak i napisala pismo i poslala ga na imanje u Šimanovcima ne bi li na taj način čestitala rođendan Marku Đedoviću, inače svom bliskom prijatelju.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Dragi Marko, želim ti da ostaneš takav kakav jesi, mnogo sreće, ljubavi i zdravlja, što je najbitnije. I ostani dosledan sebi. Voli te tvoja Ceca Ražnatović – pročitao je Đedović oduševljeno ovu čestitku, a zadrugari nisu mogli da poveruju da je ona izdvojila vreme da napiše istu.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

Inače, Ceca Ražnatović je u toku jučerašnjeg dana završila u suzama zbog kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ceca U SUZAMA zbog Fute! „Pozvao sam je i bila je veoma emotivna!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs