Bruji selo Brestač nakon što je majka Darka Lazića NAŠLA DEČKA: “To joj ne priliči pod stare dane“

od strane | sep 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunovića, a oboje su vezu potvrdili za domaće medije.

Branka Lazić • youtube

Branka trenutno živi u Brestaču, a njene komšije su sada za „Blic“ progovorile o novopečenom paru.

Branka i Darko Lazić

Kako kažu, nju ne viđaju često, a prvi put sa novim izabranikom su je videli na svadbi kod Darka.

– Branku ne viđamo često, bilo je veselo na svabi i drago nam je zbog Darka. A da li ima dečka, to sam videla u novinama i iskreno sam se zaprepastila. Ona je dosta povučena žena, ne znam kako je upoznala gospodina, ali njen život, njena stvar – kaže za „Blic“ jedna njena komšinica.

– Milan je bio jako dobar čovek, i baš su se slagali on i Branka, ali eto, život je takav, ode čovek na onaj svet, a nije ni bio bolestan. Tuga. Priča se da je Branka našla nekog iz inostranstva, sad šta joj kažu sinovi nisam upućena, ali ovo je mala sredina i to se brzo pročuje i komentariše – rekla je žena iz marketa za „Blic“.

Pomenuti mediji su intervjuisali i još jednu radnicu.

– Branka dolazi kod nas u radnju, a na dan Darkove svadbe videli smo je prvi put sa tim čovekom. Izgleda da je i mlađi od nje, možda će da je odvede preko, on je iz Holandije, kako sam videla, ali da se udaje pod stare dane, to joj ne priliči – rekla im je ona kratko.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs