„Bravo, Anđela!“ Mirjana Karanović javno podržala Jovanovićevu u jeku skandala sa Branislavom Lečićem

od strane | mar 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji „Radio Milena“, nakon čega ju je on tužio, o čemu je „Blic“ pisao.

Branislav Lečić, Anđela Jovanović i Mirjana Karanović (Foto: Ringier/Mitar Mitrović/Oliver Bunić) • Mitar Mitrović, Oliver Bunić / Ringier

Glumica Mirjana Karanović je na društvenim mrežama sada podelila sliku Jovanovićeve, te napisala:

– Bravo, Anđela!

Mirjana Karanović i Anđela Jovanović (Foto: Instagram)

Branislav, inače, od Anđele potražuje 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Branislav trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Mirjana Karanović (Foto: Ringier/Branko Janačković)

Ćerka Dragana Gagija Jovanovića potvrdila nam je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

– Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je za „Blic“ glumica, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Mirjana Karanović je, sa druge strane, svojevremeno bila sa 20 godina mlađim kolegom iz Bosne i Hercegovine, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Mirjana Karanović je nekada LJUBILA 20 godina mlađeg kolegu iz Bosne: I danas priča lepo o njemu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs