Brat Novaka Đokovića uživa u ljubavi sa BRAZILKOM više od sedam godina: „Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan“

od strane | feb 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Marko Đoković, rođeni brat Novaka Đokovića, retko se javno eksponira, te mnogi i ne znaju da već dugo njegovo srce pripada lepoj Brazilki Letisiji Tesari.

Marko Đoković sa Letisijom • đokomare / Instagram

Letisija je modna dizajnerka, a ona i Marko upoznali su se jednom prilikom u Marbelji.

Već više od sedam godina su u skladnoj vezi i zajedno žive. Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je jednom prilikom putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči.

– Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… Ne znam odakle da počnem… Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se… Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je ona.

Marko Đoković sa Letisijom u Srbiji

Malo je poznato da je Marko je 2011. godine bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs