„Bolje da prodajem s… i polovnu robu nego obraz kao pola Srbije!“ Milica Dabović nikad oštrije odgovorila na prozivke

od strane | jun 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle, a sada je na društvenoj mreži X ponovo podigla prašinu objavom.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Ilija Božinović) • Ilija Božinović / Ringier

Naime, ona je poručila da postoje gore stvari od prodavanja intime.

– Ne znam čemu potreba za prozivanjem, moje vreme je prošlo… I bolje da prodajem s… i polovne stvari nego obraz kao pola Srbije. Da ne pričam da je 15 dolara pretplata, nije milion, a i ovo moje nikoga ne boli – napisala je Milica uz emotikone srca i smajli koji plače od smeha.

Milica Dabović (Foto: Screenshot X)

Ona je i ranije javno pričala o novom zanimanju koje je izabrala.

– Ne razumem ljude koji se mešaju u tuđe živote. Moje zanimanje se ne razlikuje od nekog drugog, to je pošten posao, niko mi ništa nije poklonio. Taj sajt je samo u Srbiji tabu tema, svuda u svetu, devojke sa završenim školama biraju da se bave prodavanjem svoje intime. Ljudi su očekivali da ću se prodati za male pare. Mislili su da sam kao Anđela Veštica, koja „zna znanje“. I ja bih mogla da zaradim te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i da se pogledam u ogledalo – rekla je Milica tada.

– Potpuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Videćemo dokle će to da traje – rekla je Milica za „PulsOnline.rs“.

Kakvim snimkom je, sa druge strane, Milica Dabović nedavno iznenadila javnost pogledajte u odvojenom tekstu: Milica Dabović samo što nije OLIZALA ekran – Pratioci žestoko osudili provokativno ponašanje na mrežama!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs