„Bog i još jedna osoba su mi pomogli da prevaziđem krizu zbog Meline!“ Haris Džinović obelodanio da li mu nedostaje bivša supruga

od strane | maj 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Haris Džinović je, govoreći o krahu braka sa dizajnerkom Melinom Galić, iznenadio mnoge spomenuvši osobu koja mu je pomogla da prevaziđe ovaj težak životni period, pritom odbivši da je imenuje.

Haris i Melina Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– Niko mi ne nedostaje. Melina? Ne. Taman posla! Da nedostaje bila bi tu. Vrlo tanko sam pratio šta se piše o nama jer nemam Tvitere i medije. Ne zanima me, pa ne pratim. Jako tanko sam informisan, osim ako mi neko nešto kaže ili ne pošalje link i kaže da je izjava takva i takva – istakao je Haris u emisiji „In3gantno“.

– Ipak, retko se dešavalo da mi neko kaže da ima nešto interesatno da pogledam. Imao sam jednu krizu što se toga tiče pre godinu i po dana i nisam verovao da ću se izvući tako lako iz svega toga. Pomogao mi je Bog i još jedna osoba da sve to lako prevaziđem. Mislio sam da neću prevazići lako jer, znajući samoga sebe, ja sam neko ko teško preživljava emotivne situacije – dodao je Džinović.

Podsetimo, ispovest pevača Harisa Džinovića o krahu braka sa kreatorkom Melinom Galić je podelila javnost, te su tako jedni stali na njegovu stranu, dok su mu drugi zamerili što javno govori o tome koliko je materijalnih stvari davao bivšoj supruzi.

– Ako dajem onda dajem ono što mogu da dam, a to je maksimum. Ako ne mogu da dam, onda ne dajem ništa. I, šta, sad meni neko zamera što sam davao?! To može samo glupan da zameri ili neko iz „Laze Lazarevića“ – istakao je Haris u emisiji „In3gantno“, a zatim se osvrnuo na Melininu izjavu da kada nije mogla da se odluči za jednu „Luj Viton“ torbu da joj je rekao da kupi sve tri.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)

– Ja verujem da je to greška, ali toga je bilo. Bilo je kod mene „dženerositi“ (engl. darežljivosti), u smislu „Izvolite, uzmite“ ili što se kaže u Sarajevu: „Šemso, uzmi koliko ti je drago“ – dodao je Džinović.

Haris Džinović je, sa druge strane, ćerki Đini Džinović uplatio papreno skup odmor, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Sad njoj pokazuje koliko je „dženeros“: Haris Džinović platio odmor na Maldivima!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs