BIVŠI MUŽ Silvije Đogani je ROBIJAO ZBOG DROGE: „Prema meni je bio pun ljubavi i poštovanja!“

od strane | avg 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Pevačica Silvija Đogani je ćerka Đoleta i Slađe Đogani, a njen privatan život godinama intrigira javnost.

Silvija Đogani (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

Silvija je sada prvi put javno ispričala detalje svog života, a progovorila je i o razvodu od Branislava Marinovića.

– On je moja ljubav iz srednje škole, u tom periodu je bilo ili on ili niko što je divno, ali kada žena dobije dete preko noći postane zrela, gleda stvari iz drugog ugla nego muškarci. Nažalost, brzo smo se razveli, ali smo sada najbolji prijatelji – rekla je Silvija, a onda je progovorila o njegovom hapšenju, a kako se pričalo, hapšen je zbog droge.

Silvija Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– To su stvari koje su malo i preuveličane, on je tu iz kraja, društvo je razno tako da se to povezuje i nešto kompletno. On je bio u zatvoru, ali to za šta je on bio se desilo pre nego što smo se mi upoznali. Tek tokom naše veze mu je stigla kaznu koju je on morao da odsluži ali ništa specijalno to nije bilo. Nikada nisam želela da se mešam u te stvari i da ispitujem, zavolela sam njega kao osobu, on je prema meni bio pun ljubavi i poštovanja, sve ono što jedna žena želi od muškarca, tako da te stvari sam želela da ostavi u prošlosti, da završi sve što ima, svoje greške iz prošlosti i da nastavimo onako kako treba – rekla je Silvija.

Đoganijeva je otkrila da li joj je bilo teško da stavi tačku na brak.

Silvija Đogani i Slađa Delibašić (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Nije mi bilo teško, ako donesem neku odluku znam šta me čeka posle toga, svesna sam posledica i iskreno mi nije bilo teško ni jedan dan. Smatram da je mnogo bolja kada vidiš da ti sa nekim ne ide, da uradiš to dok je dete malo, dok se dete ne navikne na celu porodicu, na oca kao mušku figuru. Mnogo je bolje kada dete odrasta sa jednim roditeljem, a da to bude kvalitetno, da se sa njim zaista radi i nego da odrasta u atmosferi koja nije zdrava – rekla je Đoganijeva za „Novu“.

U kom kultnom filmu je Silvija Đogani glumila pogledajte u odvojenom tekstu: Oprobala se i u glumi: Malo ko je primetio ĐOGANIJEVU u nastavku filma ZONA ZAMFIROVA!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs