Bivša zadrugarka jedva skupila SNAGE da se oglasi nakon SMRTNOG SLUČAJA: „Ne zamerite mi, ne mogu!“

od strane | maj 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Očuh voditeljke i bivše zadrugarke Sanje Stanković preminuo je juče, a ona je u rijalitiju u više navrata orno govorila o njemu.

Sanja Stanković • youtube

Sanja je tada govorila i o svom tati Novici, sa kojim nije u dobrom odnosu i kako je očuh navodno više voleo i čuvao od rođenog.

Sanja Stanković slomljena od bola zbog gubitka

Mene očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam njegova. Kada sam imala nesreću, plakao je kao kiša, moj otac me tako nije zagrlio nikada. Otac me nije ni pozvao kada sam imala nesreću! Mene bole te stvari. U svađi smo. Mene duša boli za sestre, znaš li koliko sam plakala kada je bila ta naša rasprava dva dana nisam mogla da dođem sebi – rekla je Sanja tada između ostalog.

Danas, bivša zadrugarka skupila je snage da se oglasi na platformi Instagram i svima zahvali za reči utehe tokom najtežeg perioda.

Objava Sanje Stanković nakon gubitka

Dragi moji, hvala vam puno na svim dobijenim porukama u proteklih 24h. Volela bih svima da vam odgovorim, ali dobila sam ne možete zamisliti koliko poruka i zahvalna sam vam na tome. Samo ja nemam snage da vam svima odgovorim. Ne zamerite mi. – napisala je skrhana Sanja u objavi.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs