“BILO JE GROZNO, NISAM ZNALA JEZIK, INSPEKTORI SU ME PRATILI DANIMA“ Teodora Balzak o robiji u Beču i kako ju je zatvor promenio

od strane | sep 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aktuelna učesnica „Elite“, Teodora Radoičić zbog dilovanja 4,5 kilograma heroina provela je tri godine u zatvoru u Beču.

Teodora Radoičić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nedavno se vratila u Srbiju, a kako bi pokazala da je sada potpuno druga osoba, odlučila je da uđe u rijaliti.

U intervjuu za Informer je, pred sam ulazak u novu sezonu „Zadruge“, Teodora Radoičić rekla je iz svoje prošlosti dosta naučila.

Teodora Radoičić (Foto: Screenshot TV Hype)

Kako je izgledalo tvoje hapšenje?

– To se dešavalo u Beču… Izašla sam iz stana i videla da mi u susret ide dvadeset muškaraca… Nije mi ni na kraj pameti bilo da su to policajci u civilu. Javila sam im se na engleskom i oni meni, pa su me opkolili i počeli da viču. Stavili su mi glavu među noge, ruke iza leđa, i sve su mi uzeli iz ruku. Insistirali su da im pokažem gde živim, upali su u stan i počeli da pretresaju… Pokušavala sam da im objasnim da ne znam o čemu je reč, ali nisu me slušali. Nakon pretresa su me izveli iz zgrade i uveli me u auto. Tada sam shvatila da su me inspektori pratili danima.

Teodora Radoičić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Kako je izgledao tvoj boravak iza rešetaka?

– Bila sam kao Alisa u zemlji čuda, nisam znala ni jezik, ni šta se dešava, ni da li ću se čuti s nekim, da li će me neko obići… Totalna konfuzija. Nakon skoro tri nedelje prebacili su me u ćeliju s desetak žena, koje su imale rupe na telu, bukvalno su se raspadale od raznih bolesti. Bilo je grozno.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs