BEBI DOL UZIMA HRANU U NARODNOJ KUHINJI! „Zabrinuti smo za nju…“

od strane | jun 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Dana Todorović (nekada Dragana Šarić), poznatija kao Bebi Dol, dugo nije u javnosti, a snimanjem pesama se ne bavi već godinama.

Bebi Dol (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

Dana je osamdedestih i devedesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, dok je poslednje dve decenije potpuno zapostavila karijeru.

Pričalo se da će učestvovati u rijaliti šou-programu „Zadruza 6“, međutim, to se nije dogodilo. Pevačica je, kako piše „Kurir“, nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u srpskoj prestonici, što je potvrdio volonter koji je tu zaposlen. On je istakao da ju je video više puta kako uzima obrok, a da je dosta smršala i da jedva stoji na nogama.

Bebi Dol (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Prijatelji Todorovićeve, sa druge strane, ne znaju ništa o njoj već neko vreme.

– Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao je izvor za pomenut medij.

Bebi Dol (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Pevačica Bebi Dol za komentar povodom ovih navoda nije bila dostupna.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs