Bebi Dol se svađala sa Slađanom Milošević, a danas kad je čula za njenu smrt pevačica je izustila OVE REČI

od strane | mar 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Danas je, u Beogradu, u 69 godini, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, preminula poznata pevačica Slađana Milošević.

Bebi Dol i Slađana Milošević • Ringier

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica, Slađana Milošević, preminula je danas u 69. godini u Beogradu, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, a vest o njenoj smrti za FoNet je potvrdila njena bliska prijateljica.

Slađana Milošević

Ovim tužnim povodom, za Informer se oglasila i Bebi Dol, koja je sa Slađanom svojevremeno imala i žestok sukob.

– Vest o Slađaninoj smrti me je veoma pogodila. Srce mi se slama. O Slađani mogu da kažem samo najbolje. Kod nje sam, osim velikog talenta za muziku, volela i to što je bila eksentrična. Imala je svoj prepoznatljiv stil i pečat koji je negovala decenijama. Po tome ju je mnogobrojna publika cenila i poštovala ne samo u Srbiji, nego i u zemljama bivše Jugoslavije. Ostaće upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i mnogim ženskim izvođačima olakšala put u ovoj surovoj industriji – rekla nam je Bebi Dol.

Bebi Dol

Podsećamo, pevačice su svojevremeno bile u sukobu zbog komentara koje su upućivale jedna drugoj. Slađana je tvrdila i da ju je Bebi Dol, tokom snimanja jedne emisije, sve vreme provocirala, dok je jednom prilikom čak i prokomentarisala da će ona „za Bebi uvek ostati nedostižna“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs