Baki B3 prekinuo nastup jer je izgubio glas zbog narkotika: „Koči mi se, tvrdo je!“

od strane | maj 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Andrija Đogani, denser poznatiji kao Baki B3, otvoreno je priznao da je jedanput u životu došao u dodir sa narkoticima, kao i da nakon toga više nikada nije ponovio to iskustvo.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot) • screenshot

– Otišao sam iza scene da pitam kada mi počinje nastup, ali su mi vlasnici kluba rekli da ne moram ni da pevam i dali su mi kovertu. Rekli su mi da sednem i da uzmem malo sa njima linije koje su bile na stolu. Poveden iskustvom starijih, koje sam upijao kao sunđer, znao sam da ne treba da uzmem, ali nisam hteo da ih uvredim jer bi rekli: „Šta si ti kao mangup i nećeš da probaš ovo naše, svi ste vi na estradi fini“, a opet ako uzmeš onda izdaješ sebe – počeo je izlaganje Andrija u emisiji „Show Bliz“.

– Rekli su mi: „Ima da te digne, tako ćeš da igraš!“. Ja sam im odgovorio da sam i ovako lud i da me radi adrenalin. To i konzumiraju ovi kojima je potrebno nešto da ih „digne“. Ja da to uzimam bio bih Supermen. Ipak, da ih ispoštujem rekao sam im da mi skrate „crtu“ i uzeo sam jako malo – nastavio je Đogani.

– Čekao sam reakciju jer nikada nisam bio u tome. Kada sam krenuo ka bini osetio sam da mi je grlo postalo tvrdo. Krenuo sam da pevam, ali mi je nestao glas. Ja pevam, a ništa ne izlazi iz grla. Rekao sam im da mi donesu vodu. Sišao sam da je popijem, a oni su mi objasnili da me je malo „uhvatilo“ i da je sve u redu – ispričao je Baki.

– Ništa drugo nisam „provalio“ osim toga za glas da mi je „zakočio“. Ja ne pripadam tom putu. Moj organizam to jednostavno ne prihvata – bio je iskren denser.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot TV Red)

Podsetimo, Andrija Đogani, denser poznatiji kao Baki B3, uporedio je boravak pred kamerama rijaliti šou-programa sa zatvorom, budući da ima iskustva sa obe ove stvari.

– Mnogi ulaze u rijaliti i govore da idu da se oprobaju, kao da idu na ekskurziju. Šta da probaš?! Nije to kao da ideš sa društvom na more na druženje. Ti potpisuješ da budeš osuđen sa 30 ljudi na izolaciju. Potpisuješ da robijaš godinu dana. Ti deliš sa ljudima sve, čak i spavate u istoj prostoriji – istakao je Baki za „Show Bliz“.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Ringier)

– Bolje je biti u zatvoru jer si osuđen zbog nečega, a ovako sam pristaješ na eksperiment. Nije to tek tako napravljeno. Prostudirao sam ja to dobro. To je mentalno-psihički eksperiment i moraš biti mnogo mentalno jak da bi mogao da plivaš u tome. Ne radi se tu samo o verbalnoj jačini – smatra Andrija.

– Ako si dovoljno jak da igraš rijaliti može ti se desiti da dobiješ mnogo ili da izgubiš obraz. Sve zavisi od toga koliko si dobar glumac. Na kraju ti samo preostaje da isplivaš ili da se udaviš – zaključio je Đogani.

Andrija Đogani Baki B3 (Foto: Screenshot TikTok)

Šta je, sa druge strane, Baki B3 ispričao o elitarki Maji Marinković pogledajte u odvojenom tekstu: „Majkl Džekson sa zadnjicom Moglija iz Knjige o džungli!“ Pevač opleo po Maji Marinković

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs