Baka Prase tone sve niže… Potvrđeno je da je danima unazad lagao da je bankrotirao i da ga jure kamataši!

od strane | mar 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara.

Bogdan Ilić Baka Prase (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Screeenshot YouTube) • Aleksandar Dimitrijević, Youtube / Ringier

Iako je prethodnih dana govorio kako je prodao svoje skupocene automobile kako bi vratio novac koji je pozajmio od kriminalaca, Bogdan se sada oglasio na svom Jutjub kanalu i otkrio da iza svega stoji velika laž.

– Iskreno sramota me je da snimam ovaj video, ali nemam izbora. Ispao sam mnogo glup i sjeb… sam mnogo para, napravio sam veliko sra… Ne bih snimao ovaj video da imam drugog izbora, ali došao sam u situaciju da je ovo jedini način da izađem iz situacije u kojoj sam trenutno. Kao što znate, dosta kockam u poslednje vreme i to je prešlo u malo ozbiljniju priču gde sam pukao 200.000 evra van lajva. Otišao sam na pauzu, da se iskuliram malo, ali nisam mogao to da izbacim iz glave. Stalno sam razmišljao o tome i hteo sam da se „izvadim“. Ušao sam u to sa još 500.000 evra i izgubio sam sve. Zadužio sam se mnogo para i zato mi ovaj put vi trebate. Ovaj put ste mi neophodni. Otišao sam kod ljudi koji daju pare na kamatu, uzeo sam od njih veliku sumu novca jer mi je bilo logično da sa više novca mogu lakše da se „izvadim“, ali nije bilo tako. Pukao sam sve pare što sam uzeo od njih i primoran sam bio da prodam automobil. Lambo i mercedes su se prodali. Vratio sam 270.000 evra i ostalo mi je još 450.000 duga. Vi ste mi neophodni. Napravio sam sra… jeb…, a drugari su prestali da se druže sa mnom jer nisu hteli probleme koji dolaze uz kamataše. Anja me je ostavila jer mi je rekla da ne kockam i da će me ostaviti. Nisam mogao da stanem i ostao sam i bez nje – rekao je Ilić, a potom otkrio da je reč o velikoj prevari.

Baka Prase (Foto: Ringier)

Baka Prase tvrdi da je desetine hiljada evra uplatio ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, a iako je ovaj njegov gest izuzetno human, način na koji je tražio pomoć i obmanjivanje javnosti razbesnelo je mnoge.

Ovo nije prvi put da Bogdan laže i obmanjuje javnost, a reklo bi se da je sada nadmašio samog sebe.

Anja Bla, devojka Bake Praseta, je nekada izgledala sasvim drugačije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ovako je nekada izgledala DEVOJKA Bake Praseta – Mreže joj odmah napravile HOROR od života! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs