Anja Bla otpratila Baku Praseta i otišla u novi stan kad se saznalo da je upao u dugove

od strane | mar 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslednjih meseci zarađivao je ogromne svote novca od kocke, ali mu se sada to obilo o glavu.

Anja Bla i Baka Prase (Foto: Screenshot) • screenshot

Naime, Bogdan je nedavno nekoliko puta na svom Instagramu saopštio da je izgubio veliku sumu novca, a juče je tokom dana objavio da ne vidi izlaz iz svojih problema i da se mnogo zadužio.

– Mnogo sam para sj… i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zasr… – poručio je kratko Baka, koji je u proteklom periodu izgubio, kako je rekao, 240.000 evra.

Anja Bla (Foto: Instagram)

Njegova partnerka influenserka Anja Bla nekoliko dana se nije oglašavala na svojim mrežama, ali je juče prekinula ćutnju i otkrila zbog čega je nije bilo, te je istakla da se sada vratila i da je ponovo aktivna.

– Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu – napisala je Anja Bla, a mnogi su primetili da se ne nalazi u stanu u kojem je živela sa Ilićem.

Anja Bla (Foto: Instagram)

Anja se juče oglasila iz novog stana, a danas je uradila isto, te su krenule priče o njihovom raskidu.

Osim toga što Anja Bla ne objavljuje više fotografije iz stana gde su živeli, ona je Baku Praseta i otpratila sa Instagrama.

Anja Bla (Foto: Instagram)

I dok su neki ipak mislili da stvar nije toliko ozbiljna i da jutjuber nije zapao i toliko velike probleme, odnosno da nije izgubio 80.000, a zatim 160.000 evra, jedan od njegovih najboljih prijatelja, Stefan Delić sada je otkrio da je Ilić ipak doživeo sunovrat.

– Ali nema više roleksa… Da li je istina da je propao što se tiče finansija? – pitao ga je voditelj.

– Istina je. Brate, pakao – odgovorio je Delić u „Panama podcastu“.

– Prokockao je sve pare? – pitao ga je.

Bakin prijatelj ispričao je da ga su ga velike sume novca ponele, i da je to glavni razlog zbog kojeg je ostao bez ičega.

– Da. Krenuo je baš da se zajeb… što se toga tiče. Video si i sam da je pukao 160.000 evra i mnogi misle da je to zajeb…, marketing… Ali ljudi, vidite i sami šta sve lik kupuje. Zavozao se i to je najveći problem kad te to zavoza, kad te zavoza ta lova, mora da ostaneš malo bistre glave. Što više imaš, to više želiš, vuče te… I onda sve više, i više i više i onda j… ga, šta ćeš…

Baka Prase (Foto: Ringier)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs