„ANITA MOŽE DA NAĐE DEČKA, MATORA NE MOŽE!“ Miljan Vračević objasnio zašto je Stanojlovićeva u prednosti u odnosu na Jovanu!

od strane | okt 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Miljan Vračević je, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, komentarisao odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, aktuelnih učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Miljan Vračević (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Biće im ovo veliki test za njihovu ljubav, imale su velike trzavice prošle godine, to je sve sveže… One su se tek uzele, ne znam kako da kažem, zvuči mi nerealno, biće tu problema. Matora nema realnu sliku života i ona ne zna kako je napolju. Matora nije bila na Terazijama po snegu deset godina – istakao je Miljan u emisiji „Pitam za druga“.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Stalo im je do marketinga, para, promovisanja… Matora ne može da nađe dečka, Anita može. Anita se ostvarila kao majka jako mlada, presposobna je. Ona sve stigne, apsolutno za pohvalu. Neće se zadržati ona na Matoroj i mislim da je Matora svesna toga. Matora nema realnu sliku ljubavi… – dodao je Vračević.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Anita je u najvećem gasu i ljubavi završila sa Zolom. Nema čime Matora da zadrži Anitu – zaključio je nekadašnji zadrugar spominjući rijaliti veterana Lazara Čolića Zolu.

Miljan Vračević je, sa druge strane, svojevremeno spasao život pevaču Darku Laziću, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Bivši zadrugar je SPASIO ŽIVOT Darku Laziću: “Pištolj je opalio, momci su se razbežali“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs