Anastasija BEZ PORODICE PROVODI TRUDNIČKE DANE: Ceca i dalje NE ODLAZI DA JE POSETI! Evo šta se krije iza cele priče…

od strane | maj 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Anastasija Ražnatović je nedavno obelodanila da je u drugom stanju, kao i da u Srbiju ne može da se vrati zbog dobijanja papira vezanih za državljanstvo Španije.

Anastasija i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Uroš Arsić) • Uroš Arsić / Ringier

Anastasiji je najteže palo to što nije prisustvovala rođenju drugog bratanca Krstana Ražnatovića, te je u nekoliko navrata istakla da joj članovi porodice veoma nedostaju.

Anastasija i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Zašto vi mene nikada više ne pitate da li sam se ja zaljubila, da li radim nešto drugo? Ili me pitate za Anastasijinu trudnoću ili za unuke! Ma kakvi! Ne treba meni zaljubljenost da bih se ja dobro osećala. Ma samo sam se malo našalila – poručila je Anastasijina majka Svetlana Ražnatović Ceca za Grand.

Anastasija i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Za sada nemam vremena da idem kod Anastasije u Španiju, ona je tamo još uvek i čeka papire. Imam mnogo nastupa, snimanje „Zvezda Granda“, a bliži se i finale. Sve su teži i teži krugovi, imam i svoj šou, ma baš mi je prebukiran raspored. Ako se desi nešto da mogu da pobegnem sigurno ću otići, to jedva čekam! – dodala je Svetlana, da bi na pitanje o datumu svadbe Anastasije i Nemanje Gudelja uz osmeh odgovorila:

Svetlana Ražnatović Ceca i Veljko (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Meni niko ništa nije rekao! Ja za sada ne znam ništa, je l’ vama neko javio?! – poručila je Ražnatovićka uz osmeh.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs