Ana Sević se prvi put obratila publici sa scene šoua Zvezde Granda: „Sada imate dva Nedeljkovića na bini!“

od strane | feb 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Ana Sević je zamenila koleginicu Sanju Kužet u muzičkom talent šou-programu „Zvezde Granda“, a večeras je emitovana prva emisija u kojoj se ona pojavila na sceni.

Ana Sević (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Svima vama koji volite „Zvezde Granda“, dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je ušla u blagosloveno stanje, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji – poručio je voditelj Voja Nedeljković.

– Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata „Grand“ produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković – najavio je Voja, na šta mu je Ana odgovorila:

Voja Nedeljković (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Dobro veče, dragi gledaoci, dobro veče, divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima! – poručila je Sevićeva uz osmeh na licu, na šta se Nedeljković nadovezao rečima:

– Upoznali smo se kada si ti kročila na ovu scenu, bila si takmičarka, da ne pominjemo koje godine. Postala si majka troje dece, ali da ne bi nekoga zbunili sada si i Nedeljković!

Ana Sević (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Tako je, sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan. Vojo, hvala na divnoj dobrodošlici, ovo mi je velika podrška. Ove divne reči mi jako znače – dodala je Ana, a onda joj se obratio i Saša Popović, kreativni direktor ovog šoua.

– Nije nas bilo u ovom studiju tačno sto dana, emisiju koju ste gledali prošle nedelje, nju smo snimili davno, još u 2023. godini. Večeras imamo još dve promene, ali prvo da kažem Ana, zdravo. Kada mi je Sanja rekla da je trudna, ona to malo teže iznosi, nisam imao dilemu i odmah sam pozvao Anu koja je već dve godine vodila „Zvezde Granda“, četiri godine je vodila i „Neke nove klince“, tako da si ti apsolutno već uigrana, znam da će biti sve kako treba – poručio je Saša.

Saša Popović (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

Podsetimo, voditeljka Ana Sević zamenila je koleginicu Sanju Kužet u muzičkom talent šou-programu „Zvezde Granda“, a sada se tim povodom oglasio kompozitor Aleksandar Milić Mili, član žirija ovog TV formata.

– Za Sanju nema zamene, ali je došla Ana, koja je potpuno drugačiji lik. Sviđa mi se i što je bila u „Zvezdama Granda“, i ima voditeljskog iskustva, tako da je ovo za mene pun pogodak – istakao je Aleksandar za „Srbiju Danas“.

Kakve izmene je, sa druge strane, Saša Popović uveo u muzički talent šou-program „Zvezde Granda“ pogledajte u odvojenom tekstu: VELIKE IZMENE U ŽIRIJU “Zvezde Granda“ – umesto Cece i Ane Bekute stižu ovaj PEVAČ I PEVAČICA

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs