Ana OPET DEMANTOVALA Kačavendu: Milena tvrdi da su se PRIČALE DO JUTRA, Ćurčićeva priča drugu priču!

od strane | jun 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić demantovala nekoliko priča koje je tokom njenog boravka na imanju u Šimanovcima ispričala njena kuma Milena Kačavenda, mnogi su počeli da dovode u pitanje sve što je ona pričala.

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Međutim, Milena je nakon svega dala još jedan intervju, ali ju je Ana ponovo demantovala i za izrečeno u istom.

– Čule smo se, naravno, jutro smo provele zajedno tada kada je izašla, ostale smo zajedno do ranih poslepodnevnih časova – izjavila je Kačavenda za Pink.rs, ali je Ćurčićeva iznela posve drugačiju verziju događaja u narednom intervjuu.

Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ona jeste moja drugarica dve decenije, borila se na svoj način, kako je smatrala da treba. To ne mogu da joj zamerim. Takođe, moram da kažem da su neki naši dogovori, iako ih faktički nismo imale nego sam je zamolila da bude tu, prešla je granicu… Mislim da nije ni bila svesna, u toj borbi za mene napolju, da je prešla granicu – istakla je Ana, a zatim istakla da nije pričala sa Milenom niti provela jutro sa njom, kako tvrdi Kačavenda, nego da je u kontaktu samo sa Draganom Bulićem Acom.

– Nesvesno mi je štetila, nije ciljano to želela, iako je imala najbolju nameru. Sa njom nisam pričala, pustila me je da se potpuno odmorim i dođem sebi. Jedina osoba sa kojom se viđam, koja dolazi da me vidi je Aca Bulić. Ništa nije zlonamerno niti u duhu toga da ona meni nešto želi.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Iz najbolje namere je svoju borbu vodila na način na koji je smatrala da treba. Sa njom ću sesti i popričati, takođe – zaključila je Ćurčićeva.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs