Ana Nikolić se raspištoljila u krevetu: Iz providnog bodija sa prorezima sve poispadalo! (Foto)

od strane | jan 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Ana Nikolić ponovo je uspela da šokira javnost najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, pevačica je u poslednje vreme često tema medija zbog i ne tako prikladnog ponašanja, a sada je i pratioce uspela da ostavi zatečene slikom na kojoj polugola pozira na krevetu i to u provokativnoj pozi.

Pevačica je ležala polugola na krevetu, a na sebi je imala providan bodi sa prorezima iz kojeg joj je umalo sve ispalo. Tako raspištoljena, bez blama je zauzela izazovnu pozu za slikanje, isturila jednu nogu, pa sve javno objavila, a komentari nisu prestajali da se nižu:

Ana Nikolić (Foto: Instagram)

„Ana, ne priliči ti, saberi se više“, „Sve ti vidimo“, „Baš je degutantno“, „Preterala je, nema smisla više“ – bili su samo neko od komentara.

Podsećanja radi, Ana Nikolić nedavno se našla u centru skandala nakon što se potukla sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom ispred njegovog studija u Beogradu.

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ovim povodom se za „PulsOnline.rs“ oglasio kompozitor koji je otkrio svoju stranu priče.

– Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina – kaže na početku Ratković i dodaje da su počeli tek nedavno da sarađuju:

– Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička – rekao nam je Ratković.

Ana Nikolić je, sa druge strane, nedavno javnosti predstavila novog partnera, a kako on izgleda pogledajte u odvojenom tekstu: OTKRIVENO! NOVI DEČKO Ane Nikolić iza sebe ima BRAK i DETE, evo detalja iz njegovog života

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs