Ana Nikolić ponovo FRAPIRALA IZDANJEM! Trčala u DONJEM VEŠU dok je on snimao…(VIDEO)

od strane | jul 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevačica Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih nedelja zbog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom Sašom Mirkovićem i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata, ali i zbog narušenog fizičkog izgleda.

Ana Nikolić • Instagram

Ana Nikolić

Ona se od tada par puta pojavila u javnosti, a sada je na svom Instagram profilu ponovo šokirala sve video snimkom koji je objavila.

Naime, Ana je izašla na ulicu u skroz providnoj haljini ispod koje je imala samo brushalter i tanga gaćice. Preko ove kombinacije je obukla teksas prsluk.

„Šta se desilo sa ovom ženom“, „nema granice“, „neverovatno“, samo su neki od komentara.

Pevačica se, podsetimo, nedavno pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma u srpskoj prestonici, kojima je pre toga, dok su je čekali, slala pića da prekrate vreme.

– Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto… Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto – kazala je tad Ana Nikolić pred našim kamerama, koja je izgledala dobro posle turbulentnog perioda za sobom.

Ana Nikolić

– Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove…

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs