Ana Ćurčić OBJAVILA POTRESNO PISMO Zvezdanove majke! „HTELA SAM DA SKOČIM SA TERASE…“

od strane | jul 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić uključila je lajv na Instagramu, a tom prilikom odlučila je da otkrije istinu o majci svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, Slavici Slavnić.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Ana je pročitala oproštajno pismo, kada je Zvezdanova majka htela da sebi oduzme život, a u tome ju je sprečio Anin sin.

– E, onda sledi izjava Slavice, kada je htela da se ubije, pa ju je moj sin sprečio. Meni su se doktori krstili i pitali su me što sam prihvatila nju kao pacijenta, da je to odgovornost i obaveza – rekla je Ćurčićeva, a potom pročitala Slavičinu izjavu.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja, Slavica Slavnić izjavljujem da sam dana 20. 10. 2020. godine, probudila sam se neraspoložena i jednog trenutka sam razmišljala da skočim sa terase i okončam sebi muke. Gledala sam visinu, jer živim na petom spratu i shvatila sam da ako bih to uradila, unesrećila bih porodicu. Moja snaja je videla da sam na terasi i sve ovo napisano sam i njoj priznala – stoji u izjavi koju je Ana objavila.

– Ja sam u to vreme bila na treningu, pa kada su mi javili, odmah sam otišla kući, tu je bio moj sin i njegova drugarica- rekla je Ćurčićeva.

Slavica Slavnić (Foto: Instagram/ana_curcic_official)

Ana Ćurčić je, sa druge strane, sinoć bila na meti voditelja Darka Tanasijevića, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „ŠTO ANA NIJE REKLA DA BULIĆ NEMA ŽENU DOK JE PRIČALA DA SU SAMO PRIJATELJI?!“ Voditelj saterao u ćošak Zoricu Marković!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs