„Ana Ćurčić je SLEDEĆA ŽRTVA VERENIKA Milene Kačavende!“ Osvanula šok prepiska: „Zvezdan će joj biti zlatan posle njega!“

od strane | okt 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Misteriozni verenik zadrugarke Milene Kačavende danas je glavna vest u medijima budući da se saznalo da je navodno živ i zdrav, iako je učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ ispričala kako je poginuo u Nemačkoj nekoliko dana pre njihovog zakazanog venčanja.

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nakon ove vesti oglasila se, podsetimo, i nekadašnja košarkašica Milica Dabović i potvrdila da sa istim čovekom ima dete, kao i da je i nju svojevremeno obmanuo, dok je Jasmina Skender, nekadašnja partnerka Andreja Atijasa, supruga pevačice Anabele Atijas, istakla da je i nju pokušao da prevari, ali bezuspešno.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

Portal Pink.rs je sada došao u posed Jasminine prepiske u kojoj ona sama tvrdi da smatra da je njegova sledeća žrtva nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić, kao i da će zbog onoga što će doživeti sa njim drugačije gledati na nekadašnji život sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Jasmina Skender (Foto: Instagram/jasminaskender)

„Očekuj da je sledeća žrtva njegove manipulacije Ana. Vidim kako piše sa njom. Eh, nju će tek uništiti svojim igrama. Zveki će joj se učiniti zlatan posle njega. Opasan je on“, piše, između ostalog, u prepisci koju je objavio gorepomenuti portal.

Ana Ćurčić je, sa druge strane, ovim povodom bila tema izlaganja i same Milene Kačavende, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: UZDRMALO JE RAZOTKRIVANJE „LAŽNOG POKOJNOG VERENIKA“! Milena Kačavenda se okrenula prema kameri, a onda je usledio rafal!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs