Aleksandra Nikolić prvi put u javnosti nakon porođaja! „Spalila sam kosu!“

od strane | jun 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Starleta Aleksandra Nikolić pojavila se u javnosti prvi put nakon porođaja, pa otkrila kako se oseća i u kakvim je odnosima sa Filipom Carem sa kojim je dobila ćerku Leonu.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Super sam, ništa se nije promenilo samo sam se porodila pre mesec i po dana. Ćerka je hvala Bogu odlično. Ništa mi ne pada teško. Mnogo me je promenila dala mi je volju za životom i snagu, kada mislim da ne mogu dalje pogledam je i vidim da je ona moj razlog borbe i svega u životu. Ništa mi ne pada teško, zato što sam bebu želela.

– Mama mi najviše pomaže ona će je i razmaziti, vičem joj „nemoj mama, posle ću ja imati probleme“ , kaže da ne znam ništa. Mama je razmazila, ali se ne protivim jer dete treba da bude puno ljubavi. Ovo mi je najlepši deo mog života i ne ureklo se. Vidi se po meni da sam srećna i zadovoljna.

– Promenila sam boju kose jer sam spalila kosu. Bila sam crna pre tri ili četiri godine i znam da mi stoji. Nove promene ne planiram. Je l’ sam naučila što se tiče deteta? Pa naravno, svaka žena je rođena sa tim, uhodaš se i to sve ide kako valja.

– Prvih par dana mi je bilo teže i bila sam u šoku. Sve je to teže, prvo dete i imala sam malo teži porođaj. Mislila sam da se neću snaći u svemu tome, da neću biti dobra mama za nju, ali kako je prolazilo vreme sve mi je to rutinski i uhvatim jednom rukom okupam, drugom očešljam. Sve uspevam.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Biće mamina najbolja drugarica. Želim da imam odnos sa njom da može sve da mi kaže i da ne mora da ide kod drugog da se žali već da dođe kod mene. Biću kul mama.Bila sam emotivna na početku, plakala sam šta god da mi neko kaže. Uvek sam bila emotivna osoba, ali dosta manje, nije isto kao šok kada sam se porodila – rekla je Nikolićeva, pa otkrila u kakvim je odnosima sa Filipom Carom:

– U odličnom smo odnosu, dosta je uticala ćerkica. Sada smo dvoje odraslih ljudi i moramo da shvatimo ozbiljnost situacije, a to je da smo roditelji i da moramo novi život da usmerimo ka nekom pravom putu. Sad idem ja kod njega, da idem malo na primorje.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Njega je promenila dosta ćerkica, kako ne. On je emotivan i stalno mi piše gde je, šta radi, kako je. Divan je. On kači samo ćerku na instagram i to nije lažno. Mnogi žive lažne živote, a kod njega je sve istina. Ništa mu ne zameram, a on meni nema šta. Ne živimo u prošlosti, niko ne živi u prošlosti, pa ni mi.

– Imam u planu da živimo zajedno, ali ne bih ništa da pričam pa sutradan nešto da se desi i to se poremeti ili da ne odem kada sam rekla da ću otići zbog papira. Završavamo papirologiju i oko toga dobijam ospice, kada treba da završim papire nema mi ništa gore. Ne bih ništa pričala, videćete sami. Živećemo zajedno u Hrvatskoj.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ne jedem hleb i testeninu, vodim računa zaista, ali nije mi devojačka linija, ali vratiću ja to. Bitno je to svakoj ženi, ali opet sam ponosna na sebe jer sam donela nov život i iznela junački.

– Za sada ne planiram drugo dete, polako imam vremena. Generalno nemam planova, sve što sam planirala krenulo je naopako i od tad ništa ne planiram – rekla je Aleksandra za „PulsOnline.rs“.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Aleksandra Nikolić je, sa druge strane, nedavno iznenadila mnoge kada je pokazala kako sada izgleda njena majka Slovenka Lunis, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Da li je ovo ista osoba? Majka Aleksandre Nikolić promenila lični opis! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs