Aleksandra Mladenović U POLICIJI DAJE IZJAVU! Drama zbog bivšeg dečka koji joj je došao na vrata: „ON JE PSIHOPATA!“

od strane | okt 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

, |

Dejana Nikolić

|

Pevačica Aleksandra Mladenović pozvala je policiju nakon što joj je bivši dečko došao na vrata.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier) • Ringier

Aleksandra je pozvala policiju koja je odmah reagovala, a nakon nekoliko minuta ona je izašla iz stana i uputila se u policijsku stanicu.

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović se oglasila za Informer i otkrila da je imala mnogo problema sa mladićem sa kojim je bila u vezi. Kako je rekla, on joj je uzeo dosta novca, ali i pretio da će izvršiti samoubistvo.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)

Na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su Mladenovićeva i on u vezi.

U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Naime, Mladenovićeva je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier)

Tim povodom se oglasila Mladenovićeva koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je pevačica za medije.

Šta je Aleksandra Mladenović, sa druge strane, ranije ispričala o ovom mladiću pogledajte u odvojenom tekstu: „Stalno me je maltretirao!“ Aleksandra Mladenović SKUPILA HRABROSTI pa progovorila o HORORU sa bivšim dečkom

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs