AKO ŽENA VIDI! Desingerica pored Maje Marinković UHVAĆEN sa ovom zadrugarkom

od strane | sep 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

U medijima je ovog leta odjeknula vest da su bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković i skandalozni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zajedno uhvaćeni tokom letovanja u Crnoj Gori, na jednom bazenu u Budvi.

Dragomir Despić Desingerica (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Od tog trenutka njihov odnos je počeo da intrigira javnost, a afera je postala jedna od glavnih tema, jer Desingerica ima ženu sa kojom je već 11 godina.

Maja Marinković i Slađa Lazić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Međutim, izgleda da Maja Marinković nije jedina učesnica iz „Zadruge“ sa kojom se skandalozni reper družio tokom letnje sezone na crnogorskom primorju.

Naime, Ermina Pašović je na svom Instagram profilu podelila snimak iz kola na kojem se vidi Desingerica i svojim pratiocima dočarala kako su se oni provodili, a u njihovom društvu bio je i reper Vuk Mob.

Ermina je svojim pratiocima na društvenoj mreži dala priliku da joj postavljaju pitanja, na koje je ona kasnije odgovorila, a jedno od njih bilo je vezano upravo za Desingericu i Vuka Moba.

Najjači tri Desingerica, Vuk i ti. Video sam vas u Budvi, pristojni, smešni i niste u tripu – glasila je poruka koju je Ermina dobila od nekog svog pratioca na društvenoj mreži Instagram, a onda je usledio i njen odgovor.

Ermina Pašović podelila fotografiju Desingerice

Hvala. Mi smo jako normalni kao što se vidi na priloženom snimku iz auta, bez kapi alkohola – odgovorila je Ermina, a na video snimku koji je okačila snimala je atmosferu iz kola dok su se vozili.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs