„Ako se bojiš Boga sve ćeš demantovati!“ Emina Mujić udarila na slabu tačku Dejana Dragojevića

od strane | feb 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nekadašnji zadrugari Dalila i Dejan Dragojević završili su svoju ljubavnu romansu i brak još tokom petog serijala „Zadruge“. Ipak, i dan-danas se u javnosti često njihova imena provlače u zajedničkom kontekstu.

Emina Mujić i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot) • Milan Ilić, Screenshot / Ringier

Dragojević je u svojoj emisiji, sa kojom je nedavno startovao, „potkačio“ Dalilinu majku Eminu, pa se ona oglasila.

– Dejane, sada znaš šta znači ogovarati nekoga, a ti si mene lično. Ni dužnu, ni krivu, pričao si laži o Husi i meni – istakla je ona za „TV Hype“.

Emina Mujić (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Nadam se da ćeš se jednom izviniti i pokajati se javno i reći ljudima. Dragi Alah zna šta je istina. Uvek sam ti želela najbolje, i ako te dragog Boga nije strah to nećeš priznati. Ako se toga bojiš, demantovaćeš sve – dodala je Emina.

Voditelj je, podsetimo, tokom braka sa Dalilom Mujić promenio veru i prešao u islam, a tek prošle godine je prvi put progovorio o tome.

Emina Mujić (Foto: Screenshot Clip.rs)

Dejanova bivša tašta Emina Mujić se nakon toga oglasila na svom Instagram profilu i poslala mu poruku.

– Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem – napisala je Mujićka tad na pomenutoj mreži.

Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Dragojević je ranije, tokom svađa sa Dalilom, besno reagovao na pomen Emininog imena.

– Rekao mi je David šta je sve pisala! Ja mogu zamisliti šta ta žena piše o meni! Ako ja budem video šta piše, proći će kako će proći! Neka uđe u rijaliti da te brani! – pričao je Dejan.

Emina Mujić je, sa druge strane, nedavno bila tema izlaganja voditelja Dejana Dragojevića, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „DA PADNU ISPRED MENE NE BIH IM POMOGAO!“ Dejan Dragojević udario na nekadašnju tazbinu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs