„AKO NEMATE SRAMA ULAZITE U ZADRUGU!“ Bio u tri rijalitija, pa, po svemu sudeći, opleo po samom sebi!

od strane | jun 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Uroš Ćertić opleo je po onima koji ulaze u rijaliti šou-programe, iako je on sam dosad bio u čak tri.

Zadruga 6 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Podsećanja radi, Uroš je bio učesnik „Velikog brata“, „Parova“ i „Zadruge“, pri čemu je u svakom od njih zapanjio gledaoce psovkama, fizičkim obračunima i ispadima na nacionalnoj osnovi.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Ćertić je, sa druge strane, novinske stupce donedavno ispunjavao i zbog upada u banku sa pištoljem kojim je vitlao na zaposlene, zbog čega trenutno nosi nanogicu.

Ipak, nekadašnji zadrugar se, iz sebi znanih razloga, osetio pozvanim da komentariše tuđu sramotu, te je opleo po onima koji ulaze u „Zadrugu“.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ako vas nije sramota gde ste bilo zbog učesnika, tj. polusveta pored vas, onda vas je sramota gledalaca. Ako vas nije sramota ometenih u razvoju statista, jer to niko drugi neće da radi, onda vas je sigurno sramota ometenih u razvoju gledalaca i ludih penzionera koji zovu „Narod pita“, onda mora, ali mora da vas je sramota samih sebe, a ako nije ništa od napisanog iznad, e onda ste vi pravi izbor za učesnika rijalitija „Farme“ i „Zadruge“. Au, sramota – napisao je nekadašnji zadrugar na Instagramu.

Podsetimo, nova sezona rijalitija će nositi naziv „Zadruga 7 Elita„.

Uroš Ćertić (Foto: Instagram/ukicertic011)

Uroš Ćertić se nedavno oženio, a više detalja o njegovom venčanju pročitajte u odvojenom tekstu: UMESTO BURMI – TETOVAŽE! Isplivali detalji tajnog venčanja nekadašnjeg zadrugara!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs