„AKO NEMAŠ POSLA ŠTO SI MATORA MANI SE MENE DA BUDEŠ AKTUELNA!“ Ivan Marinković udario na Gocu Tržan!

od strane | okt 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je pevačica Goca Tržan dala još jedan intervju u kom je govorila o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću on je rešio da reaguje.

Ivan Marinković i Goca Tržan (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Naime, Ivan je putem društvenih mreža poručio Goci da prestane da ga spominje u javnosti kako bi ostala aktuelna u medijima.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Alo, ženo, sjaši mi sa kičme, svaki dan mi iskaču tvoji intervjui! Kao, ne pričam o njemu, ne zanima me… Idi, bre, ženo neku pesmu, neki koncert za jednog, neko dete? Mani se mene ili ja da počnem da ti dajem na značaju, pa da opet pričaš kako te je psihijatar savetovao kako da se boriš sa problemom alimentacije? – napisao je Marinković na Instagramu.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ako nemaš menadžera, tj. ako nemaš posla jer si matora, mani se mene i preko mog imena da opet budeš aktuelna. Ako ti je krivo što sam se oženio i imam svoj život, pitaj se… Da ja dalje ne pričam – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Sa druge strane, Ivan Marinković je obelodanio da se svojevremeno dopisivao sa zadrugarkom Milenom Kačavendom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Šok obrt! Milena Kačavenda i Ivan Marinković su se DOPISIVALI! „Istina je, ali bilo je to davno…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs