„AKO MI NEŠTO NIJE REKLA U POTPUNOSTI…“ Filip Car prelomio šta će dalje sa Aleksandrom Nikolić!

od strane | jun 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Zadrugar Filip Car zauzeo je četvrto mesto u superfinalu „Zadruge 6“, dok je njegova verenica, Aleksandra Nikolić osvojila prvo mesto.

Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Međutim, Filip i Aleks su naišli na probleme čim su napustili Belu kuću, a sada se tim povodom oglasio Car.

– Napokon sam malo spavao. Porodica mi uvek zameri iste stvari, to su svađe, psovke i sve što je neprimereno. Ova sezona je bila toliko čudna i po ljudima i po energiji, vidim da i napolju nije baš normalnije. Pokušavaju na sve načine novinari, a i ljudi po društvenim mrežama, pogotovo hejteri, toliko istrašćeno pljuju po Aleksandri, baš se trude da nas rastave, a to mi je zanimljivo. Trulo bi mi bilo da nas svi hvale, drago mi je da smo ona i ja najgori, najveći trn u oku pored svih divnih ljudi. Naravno da zameram što su se neke stvari desile, kad volim da tražim dlaku u jajetu – govorio je FIlip za Pink.rs.

Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

Car ističe da mnogi žele da ospore njegovu i Aleksandrinu ljubav.

– Aleksandra je imala grešaka i grešaka u životu, kao svako mlado biće, ali ima pravo na promenu i vidi se na njoj da je zrelija i pametnija. Ona je pokazala prema meni ljubav i poštovanje. Ona i ja dobro znamo koliko smo bili provocirani od strane ukućana i šta je prolazila zbog mojih avantura. Tako da ću, na žalost mnogih, iako mi nešto nije rekla u potpunosti, ja video ili saznao, oprostiti joj. To je devojka koja je u tim trenucima bila varana i izdana od strane mene, a opet nije prešla granicu. Smešno mi je da je pravdam javnosti. Imam osećaj da i narod i sedma sila i svi, osim naše podrške žele da sruše naš odnos – rekao je Filip i osvruo se na svoje učešće u rijalitiju:

Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ali kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih – zaključio je Filip.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs