„Ajmo do toaleta, nećemo to pred Jovanom!“ Anita i Anđelo više ne mogu da se obuzdaju u Beloj kući, treba im soba

od strane | feb 18, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Anita Stanojlović sedela je u dnevnoj sobi sa momkom Anđelom Rankovićem, kog je pokušala da natera da joj čuva stražu dok se tušira, ali je on odbio i rekao da ne želi zbog njene bivše partnerke Jovane da uradi tako nešto, kako ona ne bi izvukla neki loš zaključak.

Anita i Anđelo • youtube

Anita i Anđelo

– Ajde da idemo do toaleta, ja hoću da se tuširam, ali da ti budeš tu. Ne mogu ovako da mi svi vrataraju, moram nekako da imam zaštitu – rekla je Stanojlovićka, a Anđelo se nadovezao:

– Nećemo bre to da radimo pred Jovanom! Nema smisla, znaš u kakvim smo odnosim a i koliko se mi znamo. Ne pada mi na pamet da je nerviram. Mislim da je najmanje to što mogu da uradim da je ne provociram kako stignem.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović mazili su se na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene – pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs