AFERA LAŽNI DOKTORAT! Tvrdi da je UHVATIO U LAŽI Staniju, ona se brže-bolje oglasila!

od strane | jun 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Stanija Dobrojević uvek ističe da je dobar primer mladima, između ostalog, zbog toga što je „sama prokrčila put do uspeha“, kao i zbog diplome državnog Ekonomskog fakulteta.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Međutim, jedan Stanijin pratilac je primetio da joj u opisu Instagram naloga stoji i da ima doktorat na Ekonomskom fakultetu, te se zapitao kako je moguće kada, kako je istakao, nije završila magistarske studije.

– Zašto ti piše u opisu profila „PhD economics“ (doktorat), kad si preko deset godina studirala za baccalaueratus (preddiplomski studij)? Kad si završila master studije, i sad si odjednom na doktoratu? Zašto lažeš? – zapitao se on, a Dobrojevićeva je imala spreman odgovor.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Red)

– Otkud ti znaš jesam li ja doktorirala ili nisam? Gledaj i lajkuj moje d… na Instagramu, pošto samo u to imaš uvid i to vam serviram na nos. A kad dođe vreme diploma neće vam biti dobro – odbrusila je starleta.

Stanija Dobrojević (Foto: Instagram/stanijadobrojevic)

– Da moram da biram da nemam grudi i zadnjicu ili diplomu, odabrala bih da nemam diplomu. Ali sve što sam zaradila nema veze sa mojom diplomom, mogla sam i bez nje. Dala mi je nešto sa kalkulacijama i veću disciplinu, ali da mogu da vratim vreme, možda bih išla na privatni neki, brže bih završila, brzo se specijalizovala – istakla je nedavno u emisiji „Amidži šou“ Stanija.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs