AFERA „CRNA MAGIJA“ nije zaobišla ni ZADRUGU 6: „Ne znam kako da objasnim ovo!“

od strane | apr 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako većina tzv. „crnu magiju“ smatra pukom besmislicom i „bapskim pričama“, dobar broj učesnika rijaliti šou-programa „Zadruga“ ne deli ovo mišljenje.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Među njima je, po svemu sudeći, i Marko Janjušević Janjuš koji je u toku današnjeg dana istakao da smatra da je Maja Marinković „bacila čini na njega“.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Većina mlađih žena u Zadruzi misle da su jako bitne, da su zvezde. Kada bi malo bolje razmislile, bez obzira što su na najgledanijoj televiziji, shvatile bi da, kad ih pogleda neko sa strane, reći će: „Da li su ove žene normalne?!“. One misle da su neko i nešto, ali ne mogu razmisliti o tome jer nemaju tog mentalnog kapaciteta – istakao je Marko u emisiji „Magazin In“.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Red)

– Maja je očigledno za nas zlatna… Za svakog muškarca. Iskreno sada, ja šećer dobijem kad pomislim na sve to sa njom. Mislim da ona ipak nije kriva, mi smo idioti i krivi smo što smo dozvolili sve to. Ja mislim da je ona mene omađijala. Možda je to neka magija, ne znam ni kako bih to objasnio, samo neka ide što dalje od mene – dodao je u svom maniru Janjušević.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs