Adam Adaktar ne prestaje da ŠOKIRA: „Hoću da mi dnevni boravak bude kao KRIPTA HRAMA SVETOG SAVE“

od strane | jul 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Adam Adaktar, samozvani „Bog obrva“, koji sa svojom porodicom snima rijaliti šou programa, u intervjuu za domaće medije progovorio je o veri, istakao da on veruje u energiju, ali ne i u Boga, pa na neprikladan način komentarisao pravoslavnu svetinju.

Adam Adaktar (Foto: Instagram/adaktar_official) • adaktar_official / Instagram

– Verujem u energiju. Bog je u nama – rekao je Adaktar na početku razgovora.

Iako se u njegovoj kući obeležava krsna slava, Adam tvrdi da tu tradiciju neće nastavljati.

– Baka slavi slavu, kao vertikala u kući. Ima čak i svoj deo ikona u svojoj sobi, toliko smo joj dozvolili. (smeh) Jako poštujem sve, dolazim na slavu svoje bake, vrtim i onaj kolač… Da li bih ja to radio – ne bih. Nije poenta da ja verujem u neku drugu religiju, ne, nego ne verujem da meni treba posrednik između mene i mojih komunikacija.

Adaktar je rekao i da samo turistički ide u crkvu.

– Turistički, da. Bio sam u pravoslavnim, katoličkim, protestantskim, u džamijama… Ja to moram da vidim, kako to izgleda. Mogu ti reći da se katoličke dopadaju, jer se sedi.

Adam Adaktar sa suprugom

Ipak, deo razgovora za koji mnogi smatraju da je u najmanju ruku neprikladan i može da uvredi osećanja vernika, jeste onaj u kom on govori da bi voleo da njegov dnevni boravak bude u zlatu kao kripta Hrama Svetog Save.

– Bio sam skoro na nekom krštenju, dole u Hramu Svetog Save. Divan je! Zlatan je, prelep. Ja bih takav dnevni boravak. Ludilo! Bravo za arhitektu, poštovanje nema šta. Stvarno je fenomenalan… Video sam i novu kuću Mitrovića… Ja bih to samo malo veće, ali odlična je – rekao je Adam Adaktar za „Telegraf“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs