Aca Bulić PONOVO UPAO U ŠIMANOVCE SA OBEZBEĐENJEM! (Foto)

od strane | jun 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Dojučerašnja zadrugarka Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju „Zadruga 6“. Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom, a nju su sve vreme podržavali kuma Milena Kačavenda i bivši dečko Aca Bulić koji se ne odvaja od nje otkako je izašla napolje.

Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Aca je sada ispratio Anu na snimanje emisije, poveo je i obezbeđenje, a tom prilikom je za „PulsOnline.rs“ progovorio o njihovom odnosu i njenom plasmanu.

– Zadovoljni smo plasmanom, ona nije ušla zbog plasmana, ušla je zbog svoje privatne priče. Videli ste kako je bilo tamo, izašla je živa i zdrava, to nam je najbitnije, sad samo da se oporavi malo od svega – rekao je Aca na početku, pa spomenuo njenu porodicu.

– Non-stop smo zajedno, tu sam da joj pomognem, da joj bude bolje. Ćerke i sin su bili najemotivniji. Nije bilo prijatno gledati sve one scene u rijalitiju. Pustili smo je dva dana da odmori, bitno je da je shvatila koje su joj mane. Ono o čemu smo pričali je njena reakcija na sve to, žena koja je prošla takvu vrstu nasilja, sigurno ne može da bude dobro. Sada bi sigurno drugačije reagovala, nije bila svesna svojih postupaka – rekao je Bulić, a onda otkrio da li će biti zajedno sada kada je izašla iz rijalitija.

– Nećemo biti u ljubavnom odnosu. Kada je čula da sam to rekao, bila je iznenađenja. Više sam ja izjavljivao ljubav kada sam bio napolju, nego ona unutra – zaključio je Bulić za „PulsOnline.rs“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs