Zvanično! Andre Onana novi golman Mančester junajteda

od strane | jul 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kamerunski golman Andre Onana novo je pojačanje Mančester junajteda, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

David De Hea je otišao iz Mančestera po isteku saradnje, a na njegovo mesto dolazi Andre Onana.

Kamerunac je sa novim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Engleski klub je Interu platio 51 milion evra, dok će Neroazuri moći da zarade još četiri miliona ukoliko Onana ispuni određene bonuse.

Mančester junajted ima istoriju neverovatnih golmana i daću sve da stvori svoje nasleđe u narednim godinama. Uzbuđen sam što ću ponovo sarađivati sa Erikom ten Hagom i jedva čekam da odigram svoju ulogu u uspesima za koje sam siguran da će postići sa ovim velikanom među fudbalskim klubovima  – izjavio je Onana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs