„Znali smo da će Anabela biti tamo“ Vesna i Đole Đogani otkrili zbog čega se nisu pojavili na proslavi povodom rođenja Lunine ćerke!

od strane | okt 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Đole otkrio gde se druži sa Luninim naslednicama, dok je Vesna istakla da bi joj u društvu bivše žene Gagija Đoganija bilo veoma neprijatno zbog neraščišćenih porodičnih odnosa.

Đole i Vesna su tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“otkrili zbog čega se nisu pojavili na proslavi rođenja ćerke Lune Đogani, Lane.

Foto: Instagram prntscreen/djoganivesna

 

Nismo bili na promociji Silvijine pesme. To veče smo imali snimanje, znala sam da će biti i Anabela tamo, bilo mi je neprijatno, nisu izglađeni odnosi – rekla je Vesna.

Foto: Informer

 

Mene je u osam ujutru zvao Gagi, rekao mi je da postaje deda. Nismo mi ni u kakvoj svađi… Anabela je druga priča. Kod moje sestre u Zemunu, tu je baza, tu smo se viđali sa Lunom, Miom. Ja naručim sestri, istog dana dođe i Luna sa svojom porodicom, jedemo, pijemo i ispričamo se. Viđamo se samo tamo u tzv. bazi gde su živeli i moji roditelji – rekao je Đole.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs