Zlo u najavi! Kurtijevi „policajci“ u Mitrovici saobraćaj regulišu oružjem!

od strane | jul 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Lokalni mitrovački portal „Daj glas“ objavio je nekoliko slika na kojima se vide pripadnici takozvane „kosovske policije“ kako regulišu saobraćaj u Kosovskoj Mitrovici puškama!

Kako prenosi ovaj portal, sve ovo dogodilo se na Gvozdenom mostu kod tunela u Mitrovici.

Foto: Informer

 

‘Premijer’ lažne države potpuno poludeo! Kurti: Hoću ‘Oluju’ na Kosovu!

Dalje je saopšteno da „neki specijalni policajci nisu imali strpljenja da sačekaju svadbarsku kolonu automobila, koju je trebalo da se sačekaju nekoliko minuta. Strpljenje „kosovskih policajaca“ brzo je nestalo, pa su dvojica njih izašla iz kola i zaustavila automobile kako bi oni mogli da prođu.

Foto: Informer

 

Kurtijev teror se nastavlja! Dvojica Srba optužena zbog učešća u protestima!

„Ali ono što se ističe jeste da je jedan od policajaca izašao iz vozila držeći dugi pištolj u ruci!?! Građanima se nije dopalo „regulisanje“ saobraćaja izlaganjem strašno oružja“, navodi se u članku portala „Daj glas“.

Foto: Informer

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs